Qualitat de pell

Per a la nostra salut i benestar, l'aparença i l'estat de la pell és fonamental. És important mantenir una pell en bones condicions perquè es trobi hidratada, calmada, suau i de color homogeni. Això és tan rellevant pel simple fet de que la pell és l'únic òrgan que està constantment i directament exposat als agents externs com la calor i fred, microorganismes, aire, contaminació, entre molts altres.

 

Des de MIMA CLINIC et donem uns petits consells sobre com ajudar a millorar la teva pell:

  • Mantingues una bona neteja de la teva pell. Utilitza un sabó seborregulador abans de començar amb la teva rutina diària.
  • Controla i protegeix la teva pell de l'exposició solar. A tots ens agrada tenir una pell amb un bon bronzejat, però en conseqüència, una excessiva exposició solar, farà augmentar el teu envelliment.
  • Utilitza una crema diària amb filtre solar com a base de la teva rutina.
  • Mantingues el teu cos ben hidratat. Beu molta aigua durant el dia per a evitar que la teva pell estigui deshidratada, sense lluentor i seca.
  • Evita prendre alcohol i no fumis. La nostra alimentació i el nostre estil de vida és el mirall de la pell.

 

A més de tot això, en MIMA CLINIC t'oferim diferents tractaments per a ajudar a mantenir una bona qualitat de pell. A continuació s'expliquen els tractaments que utilitzem per a poder millorar l'aspecte físic de la pell:

 

Aquapeel

Aquapeel és una neteja profunda avançada de la pell, mitjançant aparatologia, que elimina les impureses i cèl·lules mortes per a aconseguir una exfoliació eficaç, combinada amb un peeling superficial lluminós i aplicant una teràpia LED. És un dispositiu no invasiu per a la cura facial. Una combinació d'extractes naturals, àcid hialurònic i un complex de pèptids què complementen la tecnologia patentada, per a promocionar la qualitat més alta d'ingredients nutritius. Per a saber més de l'Aquapeel, prem aquí.

Hidratació intensiva amb Vitamines

En la hidratació facial s'usa una combinació de vitamines, aminoàcids, sals minerals i àcid hialurònic específic per a la hidratació. L'àcid hialurònic és un material reabsorbible que atreu les molècules d'aigua afavorint una hidratació profunda. Les vitamines, minerals i aminoàcids permeten una teràpia antioxidant i antienvelliment. Es produirà així una activació cel·lular i síntesi de nou col·lagen i àcid hialurònic donant al rostre un aspecte més resplendent. Per a saber més de la hidratació intensiva amb vitamines, prem aquí.

PRX-T33

El PRX-T33 és una tècnica revitalitzant que complementa i estimula els efectes d'altres tractaments aportant a la pell lluminositat i vitalitat a l'instant. Encara que es denomina peeling, aquest procediment no elimina capes de la dermis i, a diferència d'altres tècniques de revitalització no requereix infiltració amb microinjeccions. Per a saber més del PRX-T33, prem aquí.

Peeling

Els peelings són tractaments d'exfoliació que retornen a la pell el color, la textura i el to perdut amb el pas del temps. Amb els peelings químics busquem la renovació cel·lular de la pell aconseguint una millora de l'aspecte. Uniformitza el to millorant les taques, proporciona lluminositat i frescor a més d'estimular la formació de col·lagen. Per a saber més dels Peelings, prem aquí.

IPL: Llum Pulsada de Rejuveniment

La tecnologia làser IPL el que busquem és un fotorejoveniment no-invasiu en el qual s'empra una Font de Llum Premuda Intensa que permet la resolució efectiva de l'eritema i flushing facials, així com la consecució d'una millora visible de la pell amb signes de fotoenvelliment. Fotorejoveniment no-invasiu es refereix al rejoveniment de la pell a través de llum mancada d'un període de convalescència o recuperació del pacient. D'aquesta manera podem millorar la qualitat de la pell de cara, coll i escot donant-li major frescor. Per a saber més d'IPL, prem aquí.

ResurFX

El ResurFX és un làser no ablatiu fraccionat. Està indicat per al rejoveniment de la pell, ja que treballa per a la seva regeneració i estimular el col·lagen donant a la pell un aspecte més sa i ferm. A l'ésser un làser no ablatiu vol dir que no lesiona la capa més superficial de la pell i quan parlem d'un làser fraccionat és que treballa amb columnes de calor, mitjançant energia lumínica. Per a saber més de ResurFX, prem aquí.

Radiofreqüència fraccionada

La radiofreqüència és coneguda per la seva capacitat de regenerar les fibres de col·lagen de la pell, encarregades de mantenir ferma el teixit per a produir un estímul de formació de nou col·lagen dèrmic, amb un mal en l'epidermis mínim, en deixar zones sense lesionar, amb el que la recuperació és molt primerenca i els resultats evidents des de la primera sessió. El resultat és una pell amb aspecte més ferm i rejovenit. Per a saber més de la Radiofreqüència fraccionada, prem aquí.

Làser CO2

El làser CO2 és el paradigma del rejoveniment cutani. Consisteix en l'emissió de milers de minúsculs feixos, que penetren la pell a manera de profundes columnes tèrmiques fins a la dermis profunda. L'energia que penetra en la dermis profunda, remodela el col·lagen igual que el làser CO2, però sense els seus efectes secundaris. Per a saber més del Làser CO2, prem aquí.

 

 

 

T'INTERESSA ALGUN DELS TRACTAMENTS?

A MIMA CLINIC estarem encantats de donar-te tota la informació necessària sense compromís. 

Mima Clinic

En línia

Mima Clinic

Hola!
Pregunta el que vulguis 🤗

01:45