Taques i hiperpigmentació

El melasma, també denominat cloasma, és una afectació de la pell on apareixen taques fosques de color marronós localitzades i distribuïdes habitualment en les zones que més exposades estan al sol, com seria el rostre. Això és degut a un augment de melanina en l'epidermis o de la dermis.

 

A continuació s’expliquen els tractaments que utilitzem per poder millorar l’aspecte físic de la pell:

 

IPL: Llum Pulsada de Rejuveniment

Amb la tecnologia làser IPL el que busquem és un fotorrejuveniment no-invasiu en el qual s'empra una Font de Llum Premuda  Intensa que permet la resolució efectiva de l'eritema i flushing facials, així com la consecució d'una millora visible de la pell amb signes de fotoenvelliment. Fotorrejuveneciment no-invasiu es refereix al rejoveniment de la pell a través  de llum mancada d'un període de convalescència o recuperació del pacient. D'aquesta manera podem millorar la qualitat de la pell de cara, coll i escot donant-li major frescor. Per saber més de l'IPL, prem aquí

Peeling

Els peelings són tractaments d'exfoliació que retornen a la pell el color, la textura i el to perdut amb el pas del temps. Amb els peelings químics busquem la renovació cel·lular de la pell aconseguint una millora de l'aspecte. Uniformitza el to millorant les taques, proporciona lluminositat i frescor a més d'estimular la formació de col·lagen. Per saber més del Peeling, prem aquí.

T'INTERESSA ALGUN DELS TRACTAMENTS?

A MIMA CLINIC estarem encantats de donar-te tota la informació necessària sense compromís.