Llavis

A mesura que passen els anys, la producció natural d'àcid hialurònic va disminuint, i afecta en conseqüència a l'aspecte de la pell i als trets facials.

L'augment o la hidratació de llavis és un procediment que serveix per a millorar l'aspecte dels llavis mitjançant la introducció d'una substància de farciment. El farciment de llavis amb àcid hialurònic és un tractament ràpid i amb uns resultats increïbles. Es tracta d'una tècnica pràcticament indolora, no obstant això, es pot aplicar anestèsia abans de realitzar el tractament.

 

A continuació s'expliquen els tractaments que utilitzem per poder millorar l'aspecte físic de la pell:

 

Augment de llavis

Les tècniques de augment de llavis han existit durant molts anys, no obstant això, és recentment quan aquest tractament estètic ha experimentat un auge i un augment en la seva demanda. Actualment el farciment de llavis pot tenir diversos objectius com són la recuperació del volum perdut amb els anys, la voluminització o la hidratació, però sempre buscant un resultat que s'adapti a la morfologia de la cara obtenint un aspecte natural. Per saber més de l'augment de llavi, prem aquí.

 

T'INTERESSA AQUEST TRACTAMENT?

A MIMA CLINIC estarem encantats de donar-te tota la informació necessària sense cap compromís.