Flaccidesa facial

La flaccidesa facial apareix a partir dels 30-35 anys més o menys. S'aprecia que l'oval facial es va difuminant i és quan apareixen les famoses línies d'expressió, arrugues, falta de llum i falta de fermesa en la pell i fa que el nostre rostre es vegi més envellit.

Si el que desitges és lluir un rostre estilitzat, amb una pell ferma i amb aspecte lluminós, t'oferim diferents tractaments per a poder prevenir i millorar la teva flaccidesa del facial.

 

A continuació s'expliquen els tractaments que utilitzem per a poder millorar l'aspecte físic de la pell:

 

Ultraformer III: Ultraso Micro & Macro Focalitzat

Ultraformer és un ultrasò focalitzat d'alta intensitat, un mètode de rejoveniment facial no invasiu per a combatre i prevenir la flaccidesa facial i de coll; sense deixar cicatrius, sense temps de recuperació i sense passar per quiròfan. Per a saber més d'Ultraformer III, prem aquí.

Inductors de col·lageno

Amb els inductors de col·lagen el que busquem és l'efecte lífting sense cirurgia per a combatre la flaccidesa i el descens dels teixits facials. Per saber més dels inductors de col·lagen, prem aquí

Ompliments facials

Els materials de farciment són substàncies que permeten als teixits recuperar formes i volums perduts redefinint contorns facials a més de tractar les arrugues superficials. Hi ha procediments per a aplicacions superficials i altres per a ús profund. Per saber més dels ompliments facials, prem aquí

 

 

 

T'INTERESSA ALGUN DELS TRACTAMENTS?

A MIMA CLINIC estarem encantats de donar-te tota la informació necessària sense compromís.