Cuperosis i rosàcia

La cuperosis es caracteritza per l'aparició de petites vermellors, irritacions i capil·lars dilatats en forma de filaments en la cara. Apareixen, majoritàriament, en els pòmuls i el nas. Encara que les vermellors facials són normals en alguns casos, sobretot a conseqüència del fred a l'hivern o del sol a l'estiu, si es converteixen en alguna cosa més o menys permanent i augmenten, provocant un efecte antiestètic, pot parlar-se de cuperosis. La cuperosis és una afecció més freqüent en persones de pell clara, fina i sensible, a l'ésser un tipus de pell que per si sol ser més reactiva i s'enrogeix fàcilment.

 

La rosàcia és una afecció comuna que afecta la pell on s'aprecia un enrogiment o rubor. Es caracteritza principalment per presentar episodis de granits, pàpules, vasos sanguinis visibles i rubor.

 

A continuació, s'expliquen els tractaments que utilitzem per a poder millorar l'aspecte físic de la pell:

 

IPL: Llum Pulsada de Rejuveniment

Amb la tecnologia làser IPL el que busquem és un fotorrejuveniment no-invasiu en el qual s'empra una Font de Llum Premuda  Intensa que permet la resolució efectiva de l'eritema i flushing facials, així com la consecució d'una millora visible de la pell amb signes de fotoenvelliment. Fotorrejuveneciment no-invasiu es refereix al rejoveniment de la pell a través  de llum mancada d'un període de convalescència o recuperació del pacient. D'aquesta manera podem millorar la qualitat de la pell de cara, coll i escot donant-li major frescor. Per saber més de l'IPL, prem aquí

 

 

 

T'INTERESSA AQUEST TRACTAMENT?

A MIMA CLINIC estarem encantats de donar-te tota la informació necessària sense cap compromís.