Berrugues i pigues

Les berrugues i pigues, segons on es trobin i la seva grandària, poden arribar a ser poc estètics. Sobretot sí que estan localitzades en el rostre o en parts exposades del cos. Aquest tipus de lesions cutànies són petits embalums granulars que apareixen en la pell. Les berrugues són molt freqüents i comunes. Existeixen diferents tractaments per a aquest problema, però un dels més eficaços i ràpids és el làser CO2. Aquests tipus de tractaments es poden realitzar tant en la cara com en el cos.

 

A continuación se explican los tratamientos que utilizamos para poder mejorar el aspecto físico de la piel:

 

Làser CO2

El làser CO2, també anomenat Fototermòlisis fraccional, és el paradigma del rejoveniment cutani. Un revolucionari procediment en el món de la dermatologia i cirurgia cosmètica, fruit de molts anys de recerca. Si vostè ha considerat rejovenir la seva pell o tractar cicatrius d'acne, però l'espanta el làser de C02 o Erbi, ha de considerar aquest tractament. Els resultats sobrepassen qualsevol altra tecnologia làser en el mercat, molt lluny de tractaments comunament coneguts com el peeling, la dermoabrasió o el làser ablatiu o abrasiu. Per a saber més del làser CO2, prem aquí.

Làser vascular

El làser vascular s'utilitza per a tancar els vasos sanguinis visibles a través de la fina pell. Aquest tractament eliminarà els petits vasos sanguinis per fototermòlisis d'una forma pràcticament definitiva. Segons l'extensió del procés i el procediment triat, el tractament es resol en una o diverses sessions. Per a saber més del làser vascular, prem aquí.

 

 

T'INTERESSA ALGUN DELS TRACTAMENTS?

A MIMA CLINIC estarem encantats de donar-te tota la informació necessària sense compromís.

Mima Clinic

En línia

Mima Clinic

Hola!
Pregunta el que vulguis 🤗

02:07