Augment de llavis

Les tècniques d'augment de llavis han existit durant molts anys, no obstant això, és recentment quan aquest tractament estètic ha experimentat un auge i un augment en la seva demanda. Actualment, el farciment de llavis pot tenir diversos objectius com són la recuperació del volum perdut amb els anys o la hidratació, però sempre buscant un resultat que s'adapti a la morfologia de la cara obtenint un aspecte natural.

 

Què és l'augment de llavi?

L'augment de llavi consisteix en la infiltració d'àcid hialurònic en els llavis per a augmentar el seu volum, rejovenir, projectar, marcar i corregir asimetries.

 

Àcid hialurònic

És una de les substàncies més usades com a material de farciment perquè no produeix reaccions al·lèrgiques i actua emplenant i hidratant els teixits des d'endins cap a fora i donant-los elasticitat. És molt útil per a arrugues fines i mitjanes, com les peribocals o perioculars. El llavi és una de les millors zones on injectar Àcid Hialurònic, ja que s'aconsegueix ressaltar el llavi, corregir petites asimetries i aportar una hidratació i lluentor espectacular.

L'àcid hialurònic s'aplica amb petites injeccions i disposem de diverses densitats per a adaptar el màxim el tractament a les fisonomies i necessitats del pacient.

 

Quina durada té? Quantes sessions són necessàries?

La seva durabilitat depèn de cada organisme però a trets generals dura entre 8-12 mesos. El producte se subministra en una sola sessió, però normalment s'estableix una segona visita per a revisar el resultat i fer algun retoc si el doctor el considera necessari.

 

Hi ha alguna contraindicació si tinc herpes?

Realitzar un farciment o hidratació de llavis en persones amb herpes actiu o en persones propenses a patir herpes, és possible sota unes certes cures. Per a això és imprescindible comunicar-li al doctor. Aquí s'assignaran unes pautes per a poder dur a terme el tractament sense cap risc a l'aparició de l'herpes labial.

 

Indicacions després del tractament

 • Per a poder fer un retoc han de passar mínim tres setmanes perquè ha d'adaptar-se als teixits.
 • No es recomana massejar ni fregar la zona tractada tret que el metge especialista indiqui el contrari.
 • Evitar l'aplicació de fred en la zona i tampoc s'ha d'ingerir begudes calentes i/o alcohol.
 • No acudir a piscines i saunes perquè poden reduir l'efecte del tractament, ni realitzar exercici físic intens durant els primers dos dies. Tampoc està indicat sotmetre's a tractaments amb calor com a radiofreqüència facial.
 • Aplicar protecció solar 50 per a evitar taques durant els pròxims dies.

 

Observacions després del tractament

 • Durant el tractament s'utilitza anestèsia tipus Lidocaïna perquè les infiltracions no siguin doloroses. La durada de l'anestèsia dura una hora.
 • Es pot produir una lleugera inflamació després del tractament que serà disminuïda passades 48 hores.
 • A la palpació, es pot notar els dipòsits de producte fins a tres mesos posteriors al tractament. Això és normal i no requereix massatge si el doctor no indica el contrari.
 • L'efecte és immediat, però per a obtenir el resultat final és necessari esperar quinze dies. En aquest interval tindrà lloc la cita per a la revisió i el retoc, si és necessari.

 

Contraindicacions que impedeixen fer el tractament 

 • Embaràs o en període de lactància
 • Zona inflamada o en període infecciós
 • Incompatible amb biopolímers o antigues silicones
 • Medicaments anticoagulants

T'INTERESSA AQUEST TRACTAMENT?

A MIMA CLINIC estarem encantats de donar-te tota la informació necessària sense compromís.