Radiofreqüència Fraccionada

La radiofreqüència fraccionada és l'opció més innovadora per a la reducció d'arrugues, línies d'expressió, combatent taques, la flaccidesa i estries. És la revolució de l'estètica no invasiva antiedat amb resultats intensos de forma ràpida, indolora i efectiva. Amb mínima recuperació.

 

Què és la radiofreqüència fraccionada?

La radiofreqüència és coneguda per la seva capacitat de regenerar les fibres de col·lagen de la pell, encarregades de mantenir ferma el teixit per produir un estímul de formació de nou col·lagen a nivell dèrmic, amb un dany en l'epidermis mínim, en deixar zones sense lesionar, amb el que la recuperació és molt primerenca i els resultats evidents des de la primera sessió. El resultat és una pell amb aspecte més ferm i rejovenit.

 

Quantes sessions haig de fer?

Es recomanen protocols de tractament que incloguin 3 sessions a intervals de 6-8 setmanes.

 

Procés

És un tractament que es pot realitzar en qualsevol època de l'any, ja que la recuperació és ràpida,una sessió dura aproximadament 30-60 minuts i no requereix anestesia.

Es pot produir una lleugera inflamació després de la sessió, però remitent a les poques hores. En un termini de 24-48 hores pots tornar a la teva vida social habitual, mantenint unes cures bàsiques de fotoprotecció solar i hidratació de la zona de tractament.

 

Efecte

Estimula l'activitat de les cèl·lules que s'encarreguen de produir les fibres de col·lagen, millorant així arrugues fines, textura, qualitat i flaccidesa de les pells prematurament envellides.
Es poden tractar arrugues fines o moderades, cicatrius postacneicas, estries blanques, porus dilatats… i la flaccidesa cutània.

Els resultats són visibles des de la primera setmana i van augmentant durant les 4-6 setmanes posteriors. La durada dels efectes anirà en funció del grau de les lesiones tractades i del nombre de sessions recomanades, però seran de llarga durada ja que produïm una formació de nou col·lagen.

És ideal per tractar processos intermedis d'envelliment (persones de 40-60 anys).

 

Contraindicacions que impedeixen realitzar el tractament

  • Embaràs o període de lactància
  • Pacients amb cardiopaties greus
  • Alteracions de la coagulació
  • Malalties del teixit connectiu
  • Pacients amb malalties neuromusculars
  • Persones amb càncer
  • Pacients amb pròtesis metàl·liques, marcapassos, desfibril·ladors, etc

 

 

 

T'INTERESSA AQUEST TRACTAMENT?

A MIMA CLINIC estarem encantats de donar-te tota la informació necessària sense compromís.