Dr. Maged

El Dr. Maged Haj-Younes compta amb més de vint anys de trajectòria professional i des dels seus inicis va mostrar un especial interès i dedicació pel rejoveniment facial no quirúrgic portant-lo a ser actualment un metge de referència en aquest camp a nivell nacional. 

Durant anys ha treballat en Clínica Planas de Barcelona, la clínica amb major trajectòria en el sector de la cirurgia plàstica i medicina estètica del país.

A més ha estat formador i ponent nacional i internacional col·laborant amb els laboratoris de major prestigi dins del sector com Merz Aesthetics, Galderma i Filorga.

Amb Merz Aesthetics ha estat 4 anys formant a més de 300 metges de tot el país de manera individualitzada com a expert de productes com Radiesse, Acidifico Hialurònic i Botox, a més d'impartir workshops i conferències nacionals i internacionals.

Ha estat com a director mèdic en Filorga Medical i líder d'opinió per a la seva línia de hialurònics i vitamines.


Violeta

La Violeta es va endinsar en el món de la bellesa i el benestar integral perquè sempre li havia cridat molt l'atenció. Des de llavors ha estat dins del sector. Actualment, és l'ajudant del Doctor Maged i també realitza tractaments d'aparatologia en la clínica. 

És tècnica en imatge personal i dietista.


Paula

La Paula gestiona l'agenda del Doctor i la de la Violeta. Atén les consultes dels pacients i planifica la teva tornada a la Clínica.


Carol

La Carol gestiona l'agenda del Doctor i la de la Violeta. Atén les consultes dels pacients i planifica la teva tornada a la Clínica.